header achtergrond

Algemene informatie

De Savornin Lohmanweg 110

Contactinformatie

Hulpaanbod

Digisterker

Huurtoeslag, belastingaangifte of een adreswijziging; de overheid wil dat je steeds meer zaken via internet regelt. Tijdens deze cursus leer je hoe dat moet. Je leert bijvoorbeeld ook hoe jij veilig je DigiD kunt gebruiken.

Taalcafé GEANNULEERD

Tijdens het Taalcafé oefen je met Nederlands spreken. Samen met de taalcoach bespreek je verschillende onderwerpen, zodat je de Nederlandse taal nóg beter kunt begrijpen. Het Taalcafé biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en onderling ervaringen te delen.

Klik & Tik GEANNULEERD

Meer met de computer doen? Leer het met Klik & Tik in de Bibliotheek. • Klik&Tik de basis: leer stap voor stap typen, e-mailen en internetten. • Klik&Tik het internet op: zoek op internet, bekijk websites en leer bestanden downloaden. • Klik&Tik samen op 't web: leer sociale media kennen en hoe je ze kunt gebruiken.

Leerwerkloket Drechtsteden GEANNULEERD

Hulp bij vragen over leren en werken in de regio Drechtsteden

Informatiepunt Digitale Overheid

De plek waar je terecht kunt als je vragen hebt over de digitale overheid. Bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, huur- en zorgtoeslagen, rijexamen, kinderbijslag enzovoort. Maar ook voor hulp bij het gebruik van mijnoverheid.nl, de werkmap van het UWV of bijvoorbeeld het online betalen van een verkeersboete. Bibliotheekmedewerkers helpen met het vinden van informatie op internet of verwijzen je door naar lokale partners als het nodig is om in te loggen op een website van de overheid.

Taalpunt

Advies en uitleg over het aanbod aan taalonderwijs in de buurt.

Werkcafé GEANNULEERD

hulp bij het vinden van werk. Advies en hulp bij het solliciteren.

Online Nederlands oefenen GEANNULEERD

Nederlands oefenen kan ook heel goed zelfstandig op de computer. Tijdens deze activiteit krijg je uitleg. Daarna kun je thuis of in de bibliotheek zelf aan de slag.

Kom erbij GEANNULEERD

Wil jij elke week een uurtje oefenen met je Nederlands en nieuwe mensen ontmoeten? Voor een gesprek, voor antwoorden op jouw vragen over taal en natuurlijk een kopje koffie.

Digitaal Inloopspreekuur GEANNULEERD

Hulp bij vragen over je mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of het internet.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bibliotheek, Mediatheek
Vergelijk hulpaanbod