header achtergrond

Algemene informatie

Dudokplen 211

Contactinformatie

 078-62 05 500Dudokplein 2113315KH Dordrecht Website

Plan route

Openingstijden

Activiteiten

Klik & Tik

Leren werken met de computer en het internet. Word, social media, zoeken op internet en e-mails versturen. Je werkt in eigen tempo en vragen stellen mag altijd. Geschikt voor beginners van alle leeftijden. Gratis 6-delige cursus.

Opgeruimd staat netjes

Wil je graag overzicht en ruimte in je huis of juist een overzichtelijke agenda? Weet je niet waar je moet beginnen? Loop binnen bij het spreekuur van opruimcoach Geske.

Hulpaanbod

Digisterker

Tijdens deze ochtend oefenen we met de DigiD (app) en met websites waar je een DigiD voor nodig hebt. We behandelen alleen de onderwerpen waar je zelf meer over wilt weten. Inclusief gratis Digisterker werkboek.

Vrijwilligersspreekuur

Voor iedereen die vrijwilliger wil worden. Of vragen heeft over onbetaald werk.

Taalcafé

Tijdens het Taalcafé oefen je met Nederlands spreken. Samen met de taalcoach bespreek je verschillende onderwerpen, zodat je de Nederlandse taal nóg beter kunt begrijpen. Het Taalcafé biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en onderling ervaringen te delen.

Taalpunt

Advies en uitleg over het aanbod aan taalonderwijs in de buurt.

Digitaal inloopspreekuur

Voor vragen over mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of het internet. Ook hulp bij het gebruik van de Bibliotheek-apps.

Taaloefengroep

De Nederlandse taal leren in een groep. Een vrijwilliger geeft les en zorgt voor materialen.

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bibliotheek, Mediatheek
Vergelijk hulpaanbod