header achtergrond

Over deze website

Deze lokale website toont de activiteiten op het gebied van digitale basisvaardigheden binnen Dordrecht. Ook een deel van het taal- en rekenaanbod staat er op. Je vindt hier het gezamenlijk aanbod van Bibliotheek Aanzet, Informatiepunt Digitale Overheid, welzijnsorganisaties en lokale instanties. De website is in ontwikkeling en het aanbod zal verder groeien.

Deze website toont het aanbod gericht op het ontwikkelen en versterken van digitale vaardigheden en varieert van een cursus, 1-op-1 begeleiding tot (online) tips om zelf te oefenen. Het gaat zowel om onderwijs, formeel, non-formeel en informeel aanbod. Met een paar klikken komt de telefonische, online en fysieke hulp snel naar voren.

Deze website is de lokale variant van de landelijke website www.hetinformatiepunt.nl. Het aanbod wat geplaatst is op deze variant zal ook getoond worden op het landelijke platform.

Meer informatie en contact

Het Informatiepunt Dordrecht is ontwikkeld in opdracht van de Bibliotheek Aanzet ten behoeve van het Netwerk Digitale Inclusie 55+. De landelijke website is ontwikkeld in opdracht van de Koninklijke Bibliotheek, in samenwerking met openbare bibliotheken en Stichting SPN.

Heb je vragen of suggesties? Neem dan contact op via het contactformulier.

Vergelijk hulpaanbod